Lupinebonen saus met pasta. Heerlijk vegetarisch recept
Ingrediënten :
400 gram pasta
180 gram gepelde en gekookte lupinebonen ( in onze webshop verkrijgbaar )
1 middel ui
½ groen en een ½ rode paprika
1 tomaat
250 ml slagroom met meer dan 30% vetgehalte
olijfolie virgin extra
peper en zout
Bereiding :
Pel de lupinebonen en doe ze in de blender en mix ze fijn. Vervolgens hak de groenten fijn ( behalve de Tomaat ) en bak dit in een pan met een beetje olijfolie. Zodra de paprika zacht begint te worden doe de eerder gemalen Lupinebonen erbij, goed roeren om er vervolgens de in kleine stukjes gesneden tomaat erbij te doen. Hierna voeg de slagroom er aan toe en laat het geheel op laag vuur warm worden. ( niet koken ! ) Beetje zout en peper toevoegen naar smaak en klaar is de saus. Ondertussen natuurlijk ook pasta gekookt en klaar is dit heerlijke gerecht.
Smakelijk !!
Gebruikte producten :