Wie zijn wij

Alles wat U wil weten over wie wij zijn en onze motivatie....


We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Maria en Pierre ; Maria uit Andalusië in de provincie Malaga en Pierre uit Nederland in de provincie Limburg. Beide zuiderlingen dus ;-) 

Samen zijn we sinds 2007 eigenaar van Original Andalucia; dit is een klein bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld om typisch Spaanse producten, die uitsluitend Andalusië afkomstig zijn, te promoten in de Benelux. Deze producten uit Andalusië worden in zuid Spanje beschouwd als topkwaliteit en zijn vaak afkomstig van kleine ambachtelijke fabrikanten en zijn allemaal te vinden in onze webshop https://www.spaansewinkel.nl .  Daarnaast promoten we het echte Andalucia. 

Als we op familie bezoek zijn in Andalusië reizen we ook rond en bezoeken zoveel mogelijk plekken aldaar waar we foto's maken en een verhaal erbij maken over die plek. Die hebben we al 13 jaar geplaatst op de Spaanse Winkel site. in 2020 vonden we het tijd om al die info apart te gaan plaatsen los van de Spaanse Webwinkel. Zo is het , hopen wij, overzichtelijker.  Onze site is dan ook ontstaan uit pure passie voor Andalucia, wat hopelijk ook te zien is ;-) . 

Uw bericht

Security code ververs